Αποφασίσατε να εργαστείτε στο εξωτερικό.

Πρώτη και κυριότερη προϋπόθεση για την εργασία στο εξωτερικό είναι η επιθυμία να ενταχθείτε σε ένα διαφορετικό επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας και τρόπου ζωής.


Από κει και ύστερα εάν:


τότε επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλάβουμε την ενημέρωση και την προετοιμασία σας για την αντίστοιχη θέση στέλνοντας μας ηλεκτρονικά το βιογραφικό σας σημείωμα καθώς και αντίγραφα των πτυχίων σας και τυχόν συστατικών επιστολών ή πιστοποιητικών σεμιναρίων.

Εφόσον προ- επιλεχτείτε θα χρειαστεί επίσημη μετάφραση του πτυχίου σας, της αναλυτικής βαθμολογίας και τυχόν προϋπηρεσίας σας, με σκοπό την αναγνώρισή τους. Αυτό ισχύει κυρίως για τα ιατρικά επαγγέλματα και τον τομέα της εκπαίδευσης, καθώς είναι από τα λίγα στα οποία απαιτείται άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι κι η μοναδική στην οποία αναλαμβάνετε εσείς το κόστος! Όλες οι υπηρεσίες της Axia Personal προς εσάς είναι δωρεάν σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας.

Στη συνέχεια, η εταιρία μας αναλαμβάνει την όσο δυνατόν πληρέστερη προετοιμασία σας προσφέροντάς σας τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Βοήθεια στην προβολή και ανάδειξη του ταλέντου και των γνώσεών σας
  • Υποστηρίξη στις πρώτες απαραίτητες επαφές με δημόσιες υπηρεσίες (π.χ αλλαγές διπλωμάτων οδήγησης, εγγραφή στο δήμο ή κοινότητα, μεταγραφή και επιλογή εταιρίας ύδρευσης, ρεύματος και τηλεφώνου).
  • Είμαστε κοντά σας πριν, κατά την διάρκεια της επιλογής και μετά την ανάληψη της εργασίας σας.

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ:

  1. Προσάψτε μια επαγγελματική φωτογραφία (Profile), διότι για την πρώτη εντύπωση δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία.
  2. Στα βιογραφικά σημειώματα είναι απαραίτητη η αναφορά σε συγκεκριμένες ημερομηνίες σχετικές με την εργασιακή προϋπηρεσία των υποψηφίων καθώς και μια σύντομη περιγραφή των καθηκόντων τους στις προηγούμενες θέσεις εργασίας.
  3. Συνίσταται η αναφορά στα σημαντικότερα σεμινάρια που έχουν παρακολουθήσει οι υποψήφιοι εργαζόμενοι, με αναλυτική αναφορά στις ημερομηνίες, τις τοποθεσίες και τους φορείς που τα διοργάνωσαν.
  4. Τονίζεται ιδιαιτέρως ότι δεν καλούμε κανέναν υποσχόμενοι κάποια εργασία. Συμβόλαια εργασίας παρέχονται για την ενημέρωση των υποψηφίων πριν την αναχώρηση τους από την Ελλάδα αλλά υπογράφονται επίσημα μετά την άφιξη τους στον τόπο εργασίας.
  5. Σοβαροί επαγγελματίες εργοδότες και εταιρείες εύρεσης ανθρώπινου εργασιακού δυναμικού προκαταβάλλουν ή επιστρέφουν τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής (μίας βραδιάς) για την πρώτη και την ίσως επικείμενη δεύτερη συνέντευξη στην Ελλάδα ή εξωτερικό.


Η Αξιόπιστη λύση,
στην επαγγελματική αποκατάσταση.

cv

Συχνές ερωτήσεις

Έχουμε συγκεντρώσει ένα σύνολο ερωτήσεων και απαντήσεων για να σας λύσουμε τις πρώτες απορίες. Για περισσότερες διευκρινίσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Εργαζόμενοι σε φορείς του εξωτερικού με διεθνές κύρος και προοπτικές μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εξελιχθείτε επαγγελματικά και να απολαύσετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ιδιαίτερα στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στους κλάδους της υγείας και της εκπαίδευσης με αποτέλεσμα η προσφορά εργασίας να ξεπερνάει τη ζήτηση. Γι αυτό το λόγο οι φορείς που εκπροσωπούμε στρέφονται στην ελληνική αγορά για την κάλυψη των αντίστοιχων θέσεων γνωρίζοντας ότι οι Έλληνες επαγγελματίες διαθέτουν εκτός της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και τις γλωσσικές δεξιότητες, και τα υπόλοιπα προσόντα που είναι χρήσιμα για την εύκολη ένταξη των εργαζόμενων στις ξένες αγορές εργασίας.

Η Axia Personal αντιπροσωπεύει αποκλειστικά φορείς που ενδιαφέρονται να προσφέρουν εργασία σε ‘Έλληνες απόφοιτους και επαγγελματίες στο εξωτερικό.

Η Axia Personal δεν είναι υπεύθυνη για την εύρεση κατοικίας των υποψηφίων που επιλέχθηκαν. Μπορεί κατά περιπτώσεις να βοηθήσει τον υποψήφιο στην εύρεση προσωρινής κατοικίας (1-2 μήνες) μέχρι να βρει, ή ο ίδιος, ή με τη βοήθεια του εργοδότη του ή κάποιου μεσίτη, την κατοικία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και το προσωπικό του γούστο.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων τα έξοδα κατοικίας καλύπτονται από τον ίδιο τον εργαζόμενο (τρέχον πρώτο ενοίκιο, εγγύηση και μεσιτική αμοιβή αν χρειαστεί).

Τα συμβόλαια εργασίας παρέχονται για την ενημέρωση των υποψηφίων πριν την αναχώρηση τους από την Ελλάδα αλλά υπογράφονται επίσημα μετά την άφιξη τους στον τόπο εργασίας.

Οι υπηρεσίες της Axia Personal σε όλες τις περιπτώσεις προσφέρονται δωρεάν. Οι υποψήφιοι αναλαμβάνουν μόνο τα έξοδα που αφορούν την προετοιμασία των εγγράφων τους( μεταφράσεις κλπ.). Επίσης, η Axia Personal δεν έχει καμία απολύτως ανάμειξη με τα συμβόλαια εργασίας και δε λαμβάνει καμία προμήθεια από το μισθό σας.

Η αποστολή του βιογραφικού σας μπορεί να γίνει κατά προτίμηση στη γερμανική γλώσσα, εναλλακτικά στην ελληνική ή την αγγλική.

Φυσικά. Το προσωπικό της Axia Personal μπορεί να σας ενημερώσει για τις περιπτώσεις διαθέσιμων θέσεων που υπάρχουν στους κλάδους των φορέων που εκπροσωπεί και οι οποίοι χρηματοδοτούν την εκμάθηση ξένης γλώσσας (κυρίως νοσηλευτικό και εκπαιδευτικό προσωπικό) . Επίσης, μπορούμε να σας παραπέμψουμε σε κάποιο από τα κέντρα ξένων γλωσσών με τα οποία συνεργαζόμαστε σε συνεννόηση με τον εργοδότη (με προσύμφωνο εργασίας) ούτως ώστε να εξασφαλίσετε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε προνομιακές τιμές το ελάχιστο απαιτούμενο επίπεδο γνώσης της γλώσσας για να εργαστείτε στο εξωτερικό.

Αυτή τη στιγμή, συνεργαζόμαστε με επώνυμους , ευρωπαϊκούς φορείς κυρίως του δημόσιου αλλά και του ιδιωτικού τομέα.

Οι συνεντεύξεις λαμβάνουν χώρα στα γραφεία μας στην Αθήνα. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι υποψήφιοι καλούνται να μεταβούν στο εξωτερικό για τη συνέντευξη επιλογής. Ανάλογα το φορέα καλύπεται το κόστος μεταφοράς και διαμονής.